André Henriques

André Henriques

André Henriques is werkzaam als kroon en brugwerk specialist bij Dental Art Gorinchem en Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem. Hij is sinds mei 2008 werkzaam in de tandtechniek. Hij heeft de afgelopen jaren op alle kroon en brugwerk facetten ervaring op mogen doen zoals het gipswerk, werken met het Cad/Cam 3 shape systeem, Implantaat gedragen constructies, facings, maar ook met de wat meer traditionelere metaal-porselein gedragen goudwerk restauraties. Hij heeft zich vooral in het Keramisch Esthetische discipline kunnen onderscheiden en specialiseren. 

André werkt sinds 2011 als tandtechnicus voor Tandartspraktijk Tandheelkundig Centrum Gorinchem en sinds oktober 2017 leidt hij het lab Dental Art Gorinchem, als een onderdeel van Centrum Voor Tandheelkunde Gorinchem. 

Door de nieuwste technieken te hanteren in de tandtechniek heeft hij zich de afgelopen jaren mogen uitdagen en ontwikkelen tot een bekwaam en bevlogen kroon & brugwerk allround specialist. Door de vele voordelen die er zijn om in 1 pand te kunnen samenwerken met tandartsen, heeft hij zijn kennis en inzichten mogen verbreden vooral op tandheelkundig vlak.

Benieuwd naar casussen van André?